Team & Partners

Ons vaste team
 

Michael Tdlohreg

Michael heeft twintig jaar ervaring in ICT. Hij begon als technisch project manager en werkte hij voor grote ICT projecten bij verschillende internationale bedrijven. Ruim tien jaar geleden is hij begonnen met het ontwikkelen van websites (voor de kenner: met specialisatie in PHP, JAVA, .NET en Oracle, MySQL en MSQL), zoekmachine optimalisatie en het integreren van social media  in websites. Michael heeft, kortom, niet stilgezeten. In 2010 kwam hij in contact met de therapeutenwereld en zag de kloof met de snel veranderende (online) maatschappij. Zo kwam hij op innovatieve ideeën voor de therapeutenmarkt die hij momenteel, met veel passie, aan het uitwerken is.

Mara Looij

Mara begon in 2005 als diëtist en startte in 2007 haar eigen praktijk; DieetPlaneet. Deze praktijk is uitgegroeid tot een bedrijf met 6 praktijklocaties in en rond Amsterdam. In de commerciëler wordende zorgsector ziet Mara vaak de behoudende en inefficiënte manier van werken waarbij nog vaak wordt gedacht vanuit subsidies en vergoedingen. Zij gelooft dat het in deze veranderende markt onvermijdelijk is om marktgerichter en meer in online-oplossingen te denken. Professionele online presentatie van de therapeut en zijn of haar praktijk hoort daar ook bij. Mara ontwikkelde in samenwerking met een copywriter haar eigen brochurecampagne en leidde verschillende  fotoshoots (DieetPlaneet website, NVD).
 

Georgi Georgiev

Georgi is senior technisch projectleider en programmeur en werkt sinds 2003 samen met Michael. Georgi heeft zijn academische graad drs in Informatics and Communications gehaald op Technical University te Sofia, specialisatie op French Department of Informatics and Communications.


 


Plamena Valcheva

Project & recruitment managerPlamena is al meerdere jaren actief in projectmanagement. Als ITIL specialist heeft zij de noodzakelijke ervaring in proces-, change- en incident management. Evenals Georgi Georgiev heeft zij haar academische graad drs in Informatics and Communications gehaald op Technical University te Sofia met haar specialisatie op French Department of Informatics and Communications.

 
Onze Partners

Wij werken samen met vaste copywiters, artdesigners en een fotografe.

Mijn account